Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Správa veřejného pohřebiště v Mariánských Lázních
Odesílatel Marta Löfflerová
Organizace odesílatele Město Mariánské Lázně [IČO: 00254061]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.11.2018 09:57:49
Předmět Výzva k podání nabídky - Správa veřejného pohřebiště v Mariánských Lázních

Vážení,

zadavatel Město Mariánské Lázně vypisuje výběrové řízení na Správu veřejného pohřebiště v Mariánských Lázních a tímto Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, jejímž předmětem je správa veřejného pohřebiště, tzn. zajištění činností a prací označovaných jako správa, spočívající v provozování veřejného pohřebiště dle ustanovení § 18 odst. 1, 2, zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů v platném znění, zahrnujících:

a) zajištění správy a údržby veřejného pohřebiště a obřadní síně včetně drobných oprav stavebních částí,
b) pronájem hrobových míst a vedení související evidence, tzn. uzavírání nájemních smluv, vybírání plateb za pronájem hrobových míst a za služby spojené s užíváním hrobového místa od nájemců, vedení evidence nesplacených závazků nájemců hrobových míst.

Provozování veřejného pohřebiště je službou ve veřejném zájmu zajišťovanou obcí, obec veřejné pohřebiště hodlá spravovat prostřednictvím jiné právnické nebo fyzické osoby, tj. v souladu s ust. § 18 zák. č. 256/2001 Sb. o pohřebnictví.

Kompletní zadávací dokumentace je uveřejněna na profilu zadavatele: https://zakazky.muml.cz. S případnými dotazy se obracejte na pí Latislavovou, odbor majetku, tel.: 354 922 137, e-mail: katerina.latislavova@marianskelazne.cz.

Věříme, že o tuto veřejnou zakázku projevíte zájem a podáte nabídku v souladu se zadávacími podmínkami.

S pozdravem

Bc. Marta Löfflerová
administrátor veřejné zakázky


Přílohy
- ZD_Výzva k podání nabídky.pdf (236.98 KB)